Donderdag 30 Juli 2020 - 21:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Bab Buelens verklapt intiem detail over haar seksleven met Vincent Banic

Bab Buelens verklapt intiem detail over haar seksleven met Vincent Banic

Bab Buelens en Vincent Banic waren te gast in ‘Lotte Gaat Diep’. In deze podcast komen bekende gasten praten met Lotte Vanwezemael over hun leven en hun relaties. Het koppel ging geen onderwerp uit de weg en praatte ook heel openhartig over hun seksleven.

Op de vraag hoe hun ‘eerste keer’ was, moeten ze wel nadenken. “Ik weet dat niet meer zo goed eigenlijk”, geeft Bab toe, waarop Vincent reageert: “Heel veel emotie, denk ik. Ik weet wel niet meer hoe lang het duurde."

Hun eerste keer hebben ze ook een tijdje proberen uitstellen. “Wij wilden het wel, maar het leek niet altijd een goed idee”, aldus Bab. “Maar dat was wel heel intens, die eerste keer”, herinnert ze zich.

High five

“Ik vind het altijd zeer aangenaam als wij seks hebben. Ik vind dat echt leuk en wij doen dat ook echt goed”, laat de ‘Familie’-acteur zich ontvallen. “We geven elkaar altijd een high five na de seks", verklapt Bab. 

Vincent verklaart: “Wanneer je samen bent, in een relatie, en je hebt een goede klik, dan is de seks altíjd goed. En dan mag je elkaar daarom best een high five geven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bab Buelens  I  Vincent Banic  I  shownieuws