Zeer knap van Koen Wauters en Valerie De Booser: ook na hun breuk doen ze dit nog steeds samen Buitenland
Buitenland

Zeer knap van Koen Wauters en Valerie De Booser: ook na hun breuk doen ze dit nog steeds samen

Zeer knap van Koen Wauters en Valerie De Booser: ook na hun breuk doen ze dit nog steeds samen

In januari van dit jaar maakten Koen Wauters en Valerie De Booser bekend dat ze na zeventien jaar een punt zetten achter hun relatie. Koen en Valerie gaven in interviews meermaals aan dat dit een zeer moeilijke periode was.

Maar hoe moeilijk de situatie ook was, het voormalige koningskoppel van de Vlaamse showbizz bleef altijd erg respectvol tegenover elkaar. Ze zorgden er steeds voor dat het belang van hun kinderen Zita en Nono voorop bleef staan. Zeker nu Zita een bepaalde leeftijd bereikt heeft, stijgt met haar populariteit ook het aantal aanvragen.

Koen, die het reilen en zeilen van ‘het wereldje’ toch als zijn broekzak kent, eist de rol van manager niet op. "Mama en papa bekijken samen alle vragen die binnenkomen”, zegt Koen in ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2. “Wij doen dat zo goed mogelijk. En als ’t echt moeilijk is, dan vraag ik raad aan mijn eigen manager."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws