Pro League schrapt kalender voor volgend seizoen, chaos nu echt compleet

Pro League schrapt kalender voor volgend seizoen, chaos nu echt compleet
Donderdag 30 Juli 2020 - 19:22   I   door Redactie

De Pro League heeft beslist om de kalender die op 8 juli werd voorgesteld, nietig te verklaren. Die beslissing werd genomen nadat Waasland-Beveren in kort geding gelijk kreeg en niet hoeft te degraderen naar 1B.

"De Pro League bevestigt, zoals reeds aangegeven tijdens de zitting en conform de beslissing van de rechter in kort geding, dat de kalender voor het profvoetbal voor het seizoen 2020-2021, zoals voorgesteld op 8 juli 2020, vanaf dit ogenblik zonder gevolg is", klinkt het via de officiële kanalen van de Pro League.

"Zoals reeds voorzien, wordt tijdens de Algemene Vergadering van de Pro League van 31 juli de beslissing met betrekking tot de sportieve gevolgen van de beëindiging van de competitie in 1A  behandeld."

Competitie met 18 of 20?

De chaos is zo echt compleet in onze vaderlandse competitie. Of we in 1A een competitie met 18 of 20 teams krijgen, zal in de komende dagen moeten blijken.

Poll: Vind jij het een goede zaak dat Waasland-Beveren in 1A blijft?TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk