Vrijdag 31 Juli 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Koen Wauters ontroert met prachtige woorden: “Hij is voor mij een voorbeeld op ontzettend veel gebieden”

Koen Wauters ontroert met prachtige woorden: “Hij is voor mij een voorbeeld op ontzettend veel gebieden”

Will Tura blaast nu zondag 2 augustus 80 kaarsjes uit en dat wordt bij VTM gevierd met de grote verjaardagsshow ‘80 jaar Will Tura’. Wie anders dan Luk Alloo, die Will al jaren privé kent, kan hem beter in de bloemetjes zetten.

Samen met Paul Jambers, Koen Wauters, Luc Appermont, Ingeborg, Ben Crabbé, Urbanus en Patrick Lefevere praat Luk vrijuit in een leeg Sportpaleis over hun band met de muzikale legende.

Will Tura neemt ook zelf de microfoon in de hand en brengt live enkele van zijn klassiekers. De special is op Wills verjaardag, zondag 2 augustus, om 20.30 te zien bij VTM.

Geen grote prater

Koen Wauters was ongeveer 11 toen hij thuis de elpee ‘Vlaanderen Mijn Land’ ontdekte. “Later zag ik Will live en toen werden de zaadjes geplant om zélf zanger te worden. Will is een voorbeeld op ontzettend veel gebieden", zegt Koen. 

"Hij zingt zijn nummers niet, hij is ze, hij leeft ze. Dat heeft mij altijd getroffen”, vertelt de zanger van Clouseau. “Will is geen grote prater, maar het is wel de man die mij soms belt om bij te praten. Ik heb onvoldoende woorden om mijn respect uit te drukken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Koen Wauters  I  shownieuws