Zondag 2 Augustus 2020 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Brits koningshuis geeft Meghan Markle veeg uit de pan: “Het is surreël om dit te horen”

Brits koningshuis geeft Meghan Markle veeg uit de pan: “Het is surreël om dit te horen”

Door het vertrek van Meghan Markle en prins Harry naar de Verenigde Staten, is de kloof tussen het koppel en het Britse koningshuis wel erg groot geworden. Maar toen Meghan net samen was met Harry, kreeg zij ook al de wind van voren.

Hun romance startte in 2016 en snel daarna werd Meghan gezien met een ketting om haar hals waaraan de letters ‘H’ en ‘M’ hingen. Dat was allerminst naar de zin van het Britse koningshuis. Ze werd zelfs gevraagd om het kettinkje niet meer te dragen, want daarmee zou ze de paparazzi aanmoedigen om haar te blijven achtervolgen en nieuwe headlines veroorzaken. Dat staat te lezen in het nieuwe boek ‘Finding Freedom’. Meghan werd daarop gebeld door Kensington Palace.

“Nadat ze ophing, was ze erg gefrustreerd en emotioneel”, klinkt het. “Hoewel Meghan begreep dat het koningshuis de beste bedoelingen had, vond ze het surreëel om van haar vriendjes' kantoor te horen welke sieraden ze wel en niet mocht dragen.” Tegen een vriendin zou Meghan haar hart hebben uitgestort. “Ik kan het niet goed doen. Ik weet niet meer wat ik moet zeggen”, aldus een terneergeslagen Meghan.

TAGS  I  Meghan Markle  I  shownieuws