Michel Van den Brande doet de wenkbrauwen fronsen met opvallende uitspraak: “Je kunt ermee lachen, maar ik heb dat nog nooit gedaan” Buitenland
Buitenland

Michel Van den Brande doet de wenkbrauwen fronsen met opvallende uitspraak: “Je kunt ermee lachen, maar ik heb dat nog nooit gedaan”

Michel Van den Brande doet de wenkbrauwen fronsen met opvallende uitspraak: “Je kunt ermee lachen, maar ik heb dat nog nooit gedaan”

Michel Van den Brande is een van de vele Belgen die deze zomer in eigen land blijft tijdens de vakantie. Michel heeft een penthouse in Blankenberge, en daar komt hij echt tot rust.

"Ik vind de zee enorm rustgevend en als ik de ramen openzet, hoor ik haar binnen ruisen”, vertelt de voormalige deelnemer aan ‘The Sky Is The Limit’ in Het Laatste Nieuws. “Maar – en nu ga je lachen – ik ben nog nooit op het strand geweest. Dat interesseert mij niet."

“Ik kan dat zand niet tussen mijn tenen verdragen”, verklaart Michel. “Maar verder vind ik het hier echt fantastisch. Ik ga ook nog maar zelden op vakantie naar het buitenland. Waarom zou ik? In Blankenberge heb ik alles wat ik nodig heb”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws