Razende Sylvie Meis is helemaal in shock na wat ze te horen krijgt Buitenland
Buitenland

Razende Sylvie Meis is helemaal in shock na wat ze te horen krijgt

Razende Sylvie Meis is helemaal in shock na wat ze te horen krijgt

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis is razend op 'VIPstagram', een online programma van RTL Duitsland. De 42-jarige Meis wordt vergeleken met de 56-jarige Linda De Mol in een bikinibattle.

"Zijn jullie mij nou aan het bodyshamen?", zei Meis op de sociale media. Presentatrice Tanja Bülter stelde dat het verkeerde voorbeeld zou geven met haar bikinifoto's op Instagram en dat ze zou streven naar een perfectie. Volgens Bütler zou Sylvie beter een voorbeeld nemen aan Linda de Mol, die op haar 56ste in bikini de cover van haar eigen tijdschrift sierde.

Die uitspraken zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij Sylvie. "Persoonlijk ken ik de twee presentatoren niet of dit format, maar ik ben 42 jaar en heb flink wat voor mijn kiezen gekregen gedurende mijn leven en wat betreft werk. En ja: ik werk hard in de sportschool omdat het me gelukkig maakt, niet omdat ik perfectie wil nastreven. Ik hou van alle vrouwelijke lichamen en respecteer ze in al hun glorie", aldus Sylvie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws