Wout van Aert emotioneel na zijn indrukwekkende zege: "Daar denk ik nu wel aan, ja" Sport
Sport

Wout van Aert emotioneel na zijn indrukwekkende zege: "Daar denk ik nu wel aan, ja"

Wout van Aert emotioneel na zijn indrukwekkende zege: "Daar denk ik nu wel aan, ja"

Wout van Aert heeft de Strade Bianche op fantastische wijze gewonnen. Het tweede deel van het seizoen kon niet beter beginnen voor hem.

"Ik was er de voorbije jaren twee keer dichtbij, dus ik kon me al een beetje inbeelden hoe het zou zijn om hier al winnend over de meet te komen. Dit is bijzonder", zegt Van Aert aan VTM NIEUWS. µ

"En echt mooi dat ik er meteen sta bij de eerste koers. Hier heb ik hard voor gewerkt en ik wil geen enkele kans verspelen. Ik was écht gefocust op deze race. Het draaide gelukkig goed uit.”

Van Aert heeft ook kilo's verloren. “Ja, dat is iets nieuws voor mij. We focussen met het team veel op voeding. Ik doe er mijn voordeel mee. Maar gewicht is één ding, ook veel drinken en voldoende cooling down is belangrijk. Het is een combinatie.”

Ziekenhuisbed

“Een jaar geleden lag ik nog in een ziekenhuisbed”, vervolgt Van Aert. “Dat zijn dingen waar je nu aan denkt. Ik mag trots zijn op waar ik van kom. Ik ben blij dat ik dit stilaan helemaal achter mij kan laten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws