Zondag 2 Augustus 2020 - 08:00   I   door Redactie

Ruud Vormer haalt zwaar uit na verloren bekerfinale tegen Antwerp

Ruud Vormer haalt zwaar uit na verloren bekerfinale tegen Antwerp

Club Brugge is er zaterdagavond niet in geslaagd om de dubbel te pakken. De landskampioen verloor van een uitgekookt Antwerp en dat zat Ruud Vormer na afloop duidelijk hoog.

"Het is misgelopen in de eerste 45 minuten. We hebben een superslechte eerste helft gespeeld", haalt Vormer op de webste van Club Brugge zwaar uit. "We creëerden niks en er zaten te weinig loopacties in. Alles wat kon misgaan in de eerste helft, liep ook mis. Te weinig tempo ook."

"In de tweede helft ging het veel beter en creëerden we nog wat kansen. Maar het zat er niet in. We hadden altijd een mannetje meer aan de rechterkant, maar konden daar niet van profiteren. Het voetbal dat zij spelen is voortdurend met lange ballen. We weten allemaal dat het ons niet ligt", benadrukt Vormer.

Valse start

"Het is een valse start. Het is weer een bekerfinale die je verliest. Bij mij gaat het wel eventjes duren. Straks weer competitie, nieuwe kansen. Dat is altijd het mooie aan voetbal. Tegen Charleroi gaat het weer beginnen, maar deze nederlaag zal wel een paar dagen in de hoofden spelen. Maar we gaan geen excuses zoeken. Het was gewoon een kut eerste helft", besluit de kapitein van Club Brugge.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal