Kwade Marc Van Ranst uit hevige kritiek na bekerfinale: "Wat begrijp je niet?!" Sport
Sport

Kwade Marc Van Ranst uit hevige kritiek na bekerfinale: "Wat begrijp je niet?!"

Kwade Marc Van Ranst uit hevige kritiek na bekerfinale: "Wat begrijp je niet?!"

Viroloog Marc Van Ranst heeft zware kritiek geuit op Royal Antwerp FC. Antwerp won zaterdagavond de bekerfinale van Club Brugge en dat werd gevierd door de spelers. Volgens Van Ranst namen ze een loopje met coronaregels.

"Een bubbel van je huishouden en 5 vrienden, zeggen ze. Een barbecue in de tuin kan maximaal met 10 personen, zeggen ze. Anderhalve meter afstand houden, zeggen ze. Voor sommige beroepen gelden andere regels, en dat is verkeerd, zeg ik", aldus Van Ranst op Twitter.

De viroloog vindt het niet kunnen dat spelers elkaar na het laatste fluitsignaal begonnen te omhelzen en groepsfoto's maakten. Sommigen van zijn volgers uitten vervolgens kritiek op Van Ranst, maar die beet van zich af.

Op elkaar gaan liggen

"Wat begrijp je niet?", zo richtte Van Ranst zich tot één van zijn volgers die reageerde. "Men kan veilig voetbal spelen, echter zonder het ritueel van op elkaar te gaan liggen na een doelpunt of een gewonnen match", verduidelijkte Van Ranst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws