Zondag 2 Augustus 2020 - 10:00   I   door Redactie

Lior Refaelov komt met erg opmerkelijke reactie na bekerzege tegen Club Brugge

Lior Refaelov komt met erg opmerkelijke reactie na bekerzege tegen Club Brugge

Lior Refaelov (34) kroonde zich zaterdagavond tot grote held in het Koning Boudewijnstadion. Deze keer niet in het shirt van Club Brugge, maar wel in dat van Royal Antwerp FC. De Israëli was er niet minder gelukkig om. Na de match kwam 'Rafa' met een opmerkelijke en emotionele reactie op de proppen.

"Het is altijd emotioneel om tegen Club Brugge te spelen, zeker als het een wedstrijd van dit niveau is", aldus Refaelov voor de camera van Sporza. "We hebben ons zo lang voorbereid op deze wedstrijd. Het waren geen makkelijke omstandigheden, ook omdat er spelers vertrokken zijn."

"Ons plannetje heeft goed gewerkt"

"Dit is voor iedereen, voor alle spelers: iedereen heeft ervoor gestreden vandaag. Ik ben superblij", benadrukte Refaelov nog. De aanvallende middenvelder had ook nog lof voor het tactisch plan van zijn coach: “Ik denk dat ons plannetje goed werkte in de eerste helft."

Opmerkelijk: Refaelov gaf ook meteen toe dat hij en zijn ploegmakkers na rust moesten overgaan tot anti-voetbal. "In de tweede helft, toen we op voorsprong stonden, hebben we wat anti-voetbal gespeeld om de tijd te laten wegtikken. Uiteindelijk gaan we niet analyseren welk team beter was, enkel de zege telt", besluit Rafa.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Refaelov  I  sport  I  voetbal