Enorme stress voor Luk Alloo: "Ben van mijn stoel gevallen" Buitenland
Buitenland

Enorme stress voor Luk Alloo: "Ben van mijn stoel gevallen"

Enorme stress voor Luk Alloo: "Ben van mijn stoel gevallen"

Luk Alloo is al jaren samen met Sandy Blanckaert, de dochter van Will Tura. De eerste keer dat Luc de keizer van het Vlaamse lied ontmoette, was de presentator toch wat zenuwachtig.

"Ik kende hem al door ‘Sterren En Kometen’, het programma waarin ik eind jaren ’90 op sympathieke wijze het gouden randje van de Vlaamse showbizz wegkraste, en waaraan hij altijd graag meedeed”, zegt Luk in Humo. “Maar toen hij hoorde dat ik met Sandy aanpapte, vroeg hij zich toch af of ‘die man met zijn leren jekker en rare tv-programma’s’ wel een goeie partij was voor zijn dochter."

“Ik heb dus een ingangsexamen moeten doen”, laat Luk weten. “Ik heb hem met Sandy voor de eerste keer officieel ontmoet in de Brusselse bar Barney’s. Volgens de opgeklopte verhalen zou ik toen iets te snel twee glazen witte wijn gedronken hebben en daarna van mijn stoel gevallen zijn. Maar kijk, hij komt naar mijn show, dat is toch een goed teken?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws