Mensen nemen smartphone na zwaar ongeval met spookrijder in Houthalen-Helchteren: "Al lachend een selfie met de slachtoffers op de achtergrond" Royalty
Royalty

Mensen nemen smartphone na zwaar ongeval met spookrijder in Houthalen-Helchteren: "Al lachend een selfie met de slachtoffers op de achtergrond"

Mensen nemen smartphone na zwaar ongeval met spookrijder in Houthalen-Helchteren: "Al lachend een selfie met de slachtoffers op de achtergrond"

Een spookrijder heeft gisteren in Houthalen-Helchteren een enorme ravage aangericht. Op Facebook uit een agent zijn ongenoegen over het gedrag van een aantal mensen die een kijkje kwamen nemen. Ze namen selfies en verhinderden dat de hulpdiensten hun werk naar behoren konden uitvoeren.

Mensen liepen volgens de agent tussen de wrakstukken met hun smartphone “terwijl er nog mensen kermend van de pijn gekneld zaten in het voertuig”. Een andere vrouw zou lachend een selfie genomen hebben met in de achtergrond slachtoffers op de brancard. "Hopelijk bent u fier om deze foto met uw vrienden te delen.”

“Jullie moesten je allemaal diep schamen, maar jullie hebben blijkbaar geen schaamtegevoel”, klinkt het nog. "In wat voor een wereld leven wij?”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws