Met pijn in het hart sluit Marco Borsato een bijzonder hoofdstuk uit zijn leven af Buitenland
Buitenland

Met pijn in het hart sluit Marco Borsato een bijzonder hoofdstuk uit zijn leven af

Met pijn in het hart sluit Marco Borsato een bijzonder hoofdstuk uit zijn leven af

Na hun scheiding zetten Marco Borsato en zijn ex Leontine hun villa in Blaricum te koop. Het voormalige koningskoppel van de Nederlandse showbizz zochten én vonden allebei een eigen stek om hun leven zonder elkaar verder te zetten.

Leontine Borsato betrekt nu een luxe appartement in de buurt van hun oude huis. Ze huurt haar vrijgezellenstulp van 200 vierkante meter voor een kleine 4000 euro per maand. Marco daarentegen legde voor een nieuwe villa in Alkmaar een slordige 1,1 miljoen euro neer.

In het Nederlandse magazine Weekend staat dat de zanger samen met zijn broer Armando de laatste ingepakte verhuisdozen liet inladen om ze over te brengen naar zijn nieuwe woonst. Marco nam zo definitief afscheid van het huis dat hij jarenlang deelde met Leontine. Volgens Weekend maakte hij zichtbaar een trieste indruk bij het verlaten van zijn voormalige veilige haven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws