Woensdag 5 Augustus 2020 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Laura Tesoro doet een boekje open over haar vriend Jordan: “Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd”

Laura Tesoro doet een boekje open over haar vriend Jordan: “Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd”

In ‘De Zomer Van’ gaat Eric Goens op pad met een aantal bekende Vlamingen. We krijgen een inkijk in het leven van onder meer Laura Tesoro. Zij vertelde hoe ze haar vriend Jordan, met wie ze ondertussen al twee jaar een relatie heeft, leerde kennen.

"Ik was naar een voetbalwedstrijd op groot scherm gaan kijken en Jordan was daar barman”, zegt Laura. “Iedereen ging die avond bier halen, maar ik wilde één deftige cocktail en nadien water, want ik moest de volgende dag werken. Ik ging in mijn eentje naar de bar en daar zag ik dan voor het eerst Jordan. Ik vond dat een heel erg knappe barman”, lacht ze.

“Toen het mijn beurt was, vroeg ik een Hugo, maar hij verstond de hele tijd ‘Duvel’. Ik lag plat van het lachen. En dan kwam hij toch terug met een Duvel”, aldus de zangeres. “Ik ben daar uiteindelijk de hele avond Hugo’s blijven drinken. Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd, maar het was het waard."

“Tegen het einde van de avond had ik z’n nummer. En ondertussen zijn we twee jaar verder”, lacht Laura. “Als ik nooit een Hugo was gaan bestellen, dan had ik de man van mijn leven nooit ontmoet."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Laura Tesoro  I  shownieuws  I  De Zomer Van