Julie Vermeire doet opmerkelijke vaststelling over ‘Dancing With The Stars’: “In dat geval werd er over mij niet meer gesproken” Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire doet opmerkelijke vaststelling over ‘Dancing With The Stars’: “In dat geval werd er over mij niet meer gesproken”

Julie Vermeire doet opmerkelijke vaststelling over ‘Dancing With The Stars’: “In dat geval werd er over mij niet meer gesproken”

Dankzij haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’ werd Julie Vermeire plots een gevestigde naam in de showbizzwereld. En dankzij haar overwinning wierp zij het juk van haar bekende achternaam van zich af.

"Ik ben altijd ‘de dochter van’ geweest”, zegt Julie in Dag Allemaal. “Iedereen kende mij al door interviews die mijn ouders (Jacques Vermeire en Eva Pauwels, nvdr.) gaven of door met papa op tv te komen. Maar sinds ‘Dancing With The Stars’ is dat veranderd. Daar moest ik het in mijn eentje zien te rooien."

“Ik heb me gesmeten en dat is blijkbaar in goeie aarde gevallen”, vervolgt Julie. “Daarom heb ik niet het gevoel dat ik alleen maar mijn familienaam heb gebruikt om die kansen af te dwingen. Oké, dankzij die naam kon ik deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’, maar had ik er met mijn pet naar gegooid, lag ik er misschien al na één week uit. En dan had niemand het vandaag nog over mij”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws