Vrijdag 7 Augustus 2020 - 22:55   I   door Redactie

Flaterende Varane helpt Man City naar kwartfinale, Ronaldo uitgeschakeld door Lyon

Flaterende Varane helpt Man City naar kwartfinale, Ronaldo uitgeschakeld door Lyon

De Champions League is terug van weggeweest en heeft vrijdagavond meteen slachtoffers geëist. Zowel Real Madrid als Juventus werd uit het kampioenenbal geknikkerd.

Manchester City-Real Madrid 2-1

Raphaël Varane heeft zijn eigen ploeg de das om gedaan. Helemaal aan het begin van de partij ging de Fransman aan het knoeien en kon Raheem Sterling de score openen. Karim Benzema maakte de verdiende gelijkmaker, maar na een nieuwe blunder van Varane kon Gabriel Jesus er 2-1 van maken. Real, met Thibaut Courtois de hele match tussen de lijnen en Eden Hazard lange tijd op het veld, was uitgeteld en kon de scheve situatie niet meer rechtzetten.

Juventus-Lyon'>Olympique Lyon 2-1

Na de 1-0 uit de heenwedstrijd klom Lyon op het veld van Juventus al vroeg op voorsprong. Memphis Depay zette een strafschop om met een Panenka en plots zag het er pas écht benard uit voor Juventus.

Via een strafschop en een wereldgoals met zijn linker zorgde Cristiano Ronaldo eigenhandig voor een 2-1-voorsprong. Daar bleef het ook bij. Niet voldoende voor Juventus, dat zo uit de Champions League vliegt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Jvuentus  I  Olympique Lyon  I  Lyon