Zaterdag 8 Augustus 2020 - 21:00   I   door Redactie

Antwerp laat punten liggen tegen Moeskroen, Standard boekt zuinige zege

Antwerp laat punten liggen tegen Moeskroen, Standard boekt zuinige zege

Bekerwinnaar Antwerp is de competitie niet kunnen beginnen met een overwinning. De Great Old kwam wel op voorsprong, maar gaf die in het slot nog weg. Standard boekte wel een zuinige zege tegen Cercle Brugge.

Niet al te veel spektakel in de beginfase van Antwerp-Moeskroen. Het was doelman Koffi die zich bij de bezoekers liet opmerken met enkele parades, maar echt bijzonder grote kansen waren dat allemaal niet. Na de rust kwam Antwerp wel op voorsprong. Onana hield Mbokani lichtjes tegen en die ging gretig tegen de grond. Het was Refaelov die de strafschop omzette.

De tijd verstreek en Moeskroen kon niet echt een vuist maken, maar het maakte toch nog gelijk. Bakic trapte de bal bijzonder fraai voorbij Butez: 1-1. Antwerp probeerde nog wel, maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een punt.

Cercle kan niet stunten op Sclessin

Het bleef voorlopig erg stil bij Standard. Geen transfer en geen grootspraak. De Rouches waren beter tegen Cercle zonder veel kansen te krijgen. Het was net na de pauze Mbenza die voor Cercle een mooie mogelijkheid liet liggen.

Net voor het uur maakte Bastien er dan toch 1-0 van. Standard kreeg geen kansen meer nadien, maar Cercle ook niet. Een zuinige zege voor Standard dat in een eerste (en voorlopig) klassement samen met Sporting Charleroi op kop staat.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Moeskroen  I  Standard  I  Cercle Brugge  I  sport  I  voetbal