Preud'homme ergert zich kapot, maar Standard verliest opnieuw punten Sport
Sport

Preud'homme ergert zich kapot, maar Standard verliest opnieuw punten

Standard is er vrijdagavond niet in geslaagd om aan te knopen met een overwinning. In eigen huis bleef het tegen Moeskroen - dé revelatie van 2019 - steken op een gelijkspel. In de stand blijft Standard derde.

Moeskroen kwam zich ook op Sclessin niet ingraven - hoedje af toch voor Bernd Storck en zijn troepen. Al was het ook duidelijk dat de bezoekers er alles aan zouden doen om Standard het voetballen te beletten. De Henegouwers waren immers niet vies van wat tijdrekken, en dat tot grote ergernis van Preud'homme.

Na een vermakelijke eerste helft stond het nog 0-0, maar kort na de pauze viel er dan toch een doelpunt. Marin schoot Standard op voorsprong, maar lang konden De Rouches niet genieten van de voorsprong. Amper vijf minuten later prikte Awoniyi de gelijkmaker tegen de netten.

Dolle slotfase

In een dolle slotfase kon het nog beide kanten uit, maar toch werd er niet gescoord. Schoten van Carcela waren net niet zuiver genoeg en een cornerdoelpunt van Moeskroen werd afgekeurd omwille van buitenspel. Het verdict: een gelijkspel.