‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol openhartig over haar ernstig zieke echtgenoot: “De prognose kon niet slechter zijn” Buitenland
Buitenland

‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol openhartig over haar ernstig zieke echtgenoot: “De prognose kon niet slechter zijn”

‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol openhartig over haar ernstig zieke echtgenoot: “De prognose kon niet slechter zijn”

Bij René Brouwer, de man van ‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol, werd in 2015 een levensbedreigende auto-immuunziekte vastgesteld. Daarbovenop kreeg hij ook te maken met longkanker.

"Wij blijven zo positief mogelijk, en dat is een bewuste keuze. René is wel getroffen door een heel bizarre ziekte, maar hij ís er nog”, zegt Birgit in Dag Allemaal. Al vijf jaar leven Birgit en René in een ‘lockdown light’, klinkt het. “Wij leven in extra tijd. De prognose die René kreeg, kon niet slechter zijn."

“Ze gaven hem 95 procent kans op overlijden", aldus Birgit. "Maar hij zat bij de andere 5 procent. Het is al een hobbelig parcours geweest, maar hij is er nog. We kunnen af en toe nog eens iets samen doen, en daar zijn wij heel dankbaar voor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws