Donderdag 13 Augustus 2020 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Selena Ali geeft een verontrustende update over katje Lee: “Terugkeer is moeilijker dan verwacht”

Selena Ali geeft een verontrustende update over katje Lee: “Terugkeer is moeilijker dan verwacht”

In volle coronacrisis voerde Seleni Ali een juridische strijd met het Voedselagentschap over het lot van katje Lee. Selena bracht Lee zonder toelating mee uit Peru en het leek er zelfs even op dat het katje ingeslapen zou moeten worden.

Lee werd uiteindelijk teruggestuurd naar Peru om in quarantaine te gaan met de bedoeling dat Selena het diertje weer zou gaan ophalen. Op Facebook geeft Selena een update. Daaruit blijkt dat Lee het goed maakt.

“Thuis staat zijn mandje al klaar op hem te wachten, zal heel blij zijn dat hij terug bij mij is", schrijft Selena. "In het belang van Lee en zijn terugkeer kan ik niet te veel communiceren, maar jullie moeten weten dat we er dagelijks mee bezig om alle papieren deze keer volledig perfect in orde te krijgen."

“De terugkeer is echter moeilijker dan verwacht, Peru is terug in quarantaine gegaan daardoor zijn er momenteel geen vluchten”, laat Selena nog weten. “Ik vraag u om vertrouwen in mij te hebben, ik zal hem veilig naar huis halen. Hij hoort bij mij en ik bij hem”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Selena Ali  I  katje Lee  I  Peru