Erg moeilijke periode voor André Van Duin: “Ik zal ermee moeten leren leven” Buitenland
Buitenland

Erg moeilijke periode voor André Van Duin: “Ik zal ermee moeten leren leven”

Erg moeilijke periode voor André Van Duin: “Ik zal ermee moeten leren leven”

In januari van dit jaar moest André Van Duin afscheid nemen van zijn echtgenoot Martin Elferink. Martin verloor toen op 55-jarige leeftijd de strijd tegen botkanker.

In een interview met RTL Boulevard zegt de komiek dat hij voorzichtig met het gemis leert te leven. "Dat is het enige wat je kan doen. Je moet ermee leren leven, maar het blijft verdrietig", aldus André.

Het gevecht tegen kanker van zijn 17 jaar jongere man was een zeer moeilijke periode voor André, omdat zowat alles dat mis kon lopen ook daadwerkelijk mis liep. "Al die chemokuren, niets sloeg aan", zegt de presentator.

Helemaal ingestort

De onzekerheid was ook zeer zwaar. "Je merkt verder niets. Aan het uiterlijk zie je ook meestal niets aan mensen. Bij Martin ook, aan hem was niets te zien. Pas in de laatste vijf weken, toen stortte het helemaal in. Maar daarvoor was er eigenlijk niet zoveel aan de hand. Ik dacht: dat zal nog wel goedkomen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws