Jess Thorup nu al zwaar onder druk: "Dat is aan hen om te beslissen" Sport
Sport

Jess Thorup nu al zwaar onder druk: "Dat is aan hen om te beslissen"

Jess Thorup nu al zwaar onder druk: "Dat is aan hen om te beslissen"

AA Gent gaf in de interviews voor het seizoen aan te willen meestrijden voor de landstitel. Na nederlagen tegen STVV en KV Kortrijk ziet de wereld er al een heel stuk anders uit. Het draait momenteel voor geen meter bij de Buffalo's.

Jess Thorup was na afloop in zijn analyse bij Het Nieuwsblad erg eerlijk: "Helaas, er was te weinig kwaliteit. Als je vier goals tegen krijgt in twee matchen dan moet je misschien nog meer kijken naar het defensieve. Het lijkt erop dat de spelers het moeilijker hebben met de druk dan eerst gedacht."

De positie van Thorup komt wel al meteen in het gedrang. De Deense hoofdcoach had sowieso al niet veel krediet bij AA Gent. "We weten allemaal hoe het gaat wanneer je twee wedstrijd na mekaar verliest. Ik zal me niet verstoppen en geen excuses zoeken. Ik wil er nu alles aan doen om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden. Iemand anders zal beslissen over mijn toekomst."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws