Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, breekt als het gaat over haar ex-man Nico: “Dit had ik nooit verwacht” Buitenland
Buitenland

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, breekt als het gaat over haar ex-man Nico: “Dit had ik nooit verwacht”

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, breekt als het gaat over haar ex-man Nico: “Dit had ik nooit verwacht”

In augustus vorig jaar besloten Celien Deloof en haar man Nico uit elkaar te gaan. Zij waren vier jaar getrouwd, maar hadden er een relatie van tien jaar opzitten. De scheiding hakte er diep in bij de dochter van Margriet Hermans.

"Verwerk je zoiets ooit? Ik weet het niet. We zijn uiteindelijk wel bijna tien jaar samen geweest. Dat sluit je niet van de ene op de andere dag af”, zegt Celien in Story. “Bovendien ben je door de hele rompslomp niet in 1-2-3 gescheiden."

“Jammer dat ze het een mens zo ingewikkeld maken”, vindt Celien. “Maar goed, het is nu bijna afgerond en dat zal rust brengen. Dan ben ik officieel een gescheiden vrouw. Op mijn 27e al. Dat had ik nooit verwacht. Je trouwt niet met het idee om te scheiden, dus ergens beschouw ik het als een falen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws