Dinsdag 18 Augustus 2020 - 20:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Monique Westenberg onthult straf geheim over haar breuk met André Hazes: “Ik schrok daar heel erg van”

Monique Westenberg onthult straf geheim over haar breuk met André Hazes: “Ik schrok daar heel erg van”

André Hazes en zijn grote liefde Monique Westenberg zijn gelukkiger dan ooit. Een groot contrast met enkele maanden geleden, toen hun relatie even een halt werd toegeroepen en André zelfs even samen was met Bridget Maasland.

De vonk sloeg weer over toen de twee elkaar opnieuw zagen in Curaçao. "We hadden er bewust voor gekozen om daar samen te zijn - ook al waren we niet meer bij elkaar - zodat de kleine tijd kon doorbrengen met zijn vader", zegt Monique in het Nederlandse tijdschrift Beau Monde.

"André kwam kleine André ha­len op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over”, aldus Monique. “Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.'"

Hart vs ego

Dat gevoel had Monique blijkbaar ook. "Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: ‘Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?'" Hun korte breuk zorgde er wel voor dat het nu beter gaat dan ooit tussen hen. "Ik denk dat dit moest gebeuren om ons weer bij elkaar te krijgen. Ik denk nu: we kiezen ervoor om samen verder te gaan, dan moet ik het ook achter me laten."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Bridget Maasland  I  shownieuws