Monsterlijk: moeder houdt 9-jarig dochtertje gevangen en helpt pedofielen om haar te verkrachten Buitenland
Buitenland

Monsterlijk: moeder houdt 9-jarig dochtertje gevangen en helpt pedofielen om haar te verkrachten

Monsterlijk: moeder houdt 9-jarig dochtertje gevangen en helpt pedofielen om haar te verkrachten

In Australië is een moeder veroordeeld tot een celstraf van tien jaar nadat ze haar 9-jarig dochtertje opsloot en haar meermaals liet verkrachten door pedofielen. Ze verkleedde het meisje ook in Playboy-outfits. Dat meldt The Sun.

De rechtbank van Southport hoorde aan hoe het meisje tussen mei 2014 en mei 2015 elke andere dag gruwelijk misbruik moest ondergaan door de handen van haar moeders 'vrienden', en dit een jaar lang. Het slachtoffer legde de ziekmakende verkrachtingen uiteindelijk via een handgeschreven briefje aan haar psycholoog bloot.

Hierin stond: "Mama kwam met vrienden binnen en raakte me op een verkeerde manier aan.” De dokter nam toen contact op met de politie, die een onderzoek startte.

Vreemde mannen

De negenjarige vertelde de autoriteiten dat haar moeder 'stout' tegen haar was wanneer ze uitgekleed was en beschreef het dragen van een 'Playboy-outfit'. Het meisje vertelde ook dat haar moeder haar een drankje gaf waardoor ze zich slaperig voelde.

De rechtbank kreeg te horen hoe het meisje ooit wakker werd met een vreemde man bovenop haar en haar moeder haar handen vasthield om haar in bedwang te houden. Het slachtoffer zei ook dat haar moeder na het misbruik van de mannen om geld had gevraagd en dat ze elke keer verkracht werd door een andere man.

Buitengewoon ernstig

Tijdens de veroordeling zei de rechter tegen de moeder: "Uw gedrag stelde anderen in staat of hielp anderen om seksuele handelingen met de klager te plegen. Dit is een buitengewoon ernstige misdaad en ik ben niet bepaald overtuigd van de vooruitzichten op rehabilitatie."

De moeder weigerde echter haar oordeel te aanvaarden en ontkende de verkrachtingen. “Dit is zo verkeerd! Dit is niet eens gebeurd”, schreeuwde ze bij het aanhoren van haar straf. Geen enkele man is beschuldigd van verkrachting.

Populair

Laatste nieuws