Lyon laat de kansen liggen, Bayern neemt het in de CL-finale op tegen PSG Sport
Sport

Lyon laat de kansen liggen, Bayern neemt het in de CL-finale op tegen PSG

Lyon laat de kansen liggen, Bayern neemt het in de CL-finale op tegen PSG

Geen Frans onderonsje in de Champions League finale van komende zondag. Bayern München toonde zich in de halve finale tegen Olympique Lyon een pak efficiënter en is de terechte finalist.

Lyon begon furieus aan de partij. Memphis, Cornet en Toko Ekambi kregen gigantische kansen, maar konden de uitstekende start niet bekronen. Aan de overkant ging de bal wel meteen binnen. Gnabry was even ongrijpbaar, dribbelde enkele Lyon-verdedigers en knalde de 0-1 heerlijk binnen.

Net voorbij het half uur zette diezelfde Gnabry Bayern München helemaal op rozen. Na een uitstekende voorzet van Davies liet Lewandowski de 0-2 liggen, Gnabry duwde wel binnen. Dat was meteen ook de ruststand.

Geen aansluitingstreffer, Lewandowski maakt het af

Lyon probeerde wel nog in de tweede helft. Kapitein Aouar miste zijn schot en ook Toko Ekambi kreeg nog een mogelijkheid, maar de bal wilde niet tegen de touwen. Bayern had het balbezit en klaarde in het diepe slot de klus. Lewandowski kopte de 0-3 voorbij Lopes. Bayern neemt het zondag in de Champions League finale op tegen PSG.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws