Zus van Donald Trump brengt Amerikaanse president zwaar in problemen Buitenland
Buitenland

Zus van Donald Trump brengt Amerikaanse president zwaar in problemen

Zus van Donald Trump brengt Amerikaanse president zwaar in problemen

Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, is niet bepaald een fan van haar broer. In een reeks telefoongesprekken liet ze zich kritisch uit over hem. De gesprekken zijn stiekem opgenomen door zijn nicht Mary Trump.

The Washington Post publiceerde de fragmenten op zijn website. "Hij heeft geen principes. Helemaal geen. Geen enkel", hoor je de 83-jarige Barry zeggen in één van de fragmenten.

In een gesprek tussen Barry en Mary vertelt ze verbaasd te zijn door Trump als president. "Zijn verdomde tweet en liegen, oh mijn god", zei ze. "Ik praat te vrijuit, maar weet je. De verandering van verhalen. Het gebrek aan voorbereiding. Het liegen. Holy shit."

In het openbaar heeft Barry zich nooit kritisch uitgelaten over haar broer, maar deze telefoongesprekken werpen een ander licht op de zaak. "Het is de nepheid van dit alles. Het is de nepheid en zijn wreedheid. Donald is wreed."

Het is voor het eerst dat er vanuit de familie van Trump kritiek naar buiten komt. Met het oog op de verkiezingen is dit alvast geen goed nieuws voor hem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws