Opgepast: Er komen stevige rukwinden op ons af Royalty
Royalty

Opgepast: Er komen stevige rukwinden op ons af

Opgepast: Er komen stevige rukwinden op ons af

Het is niet alleen gevoelig frisser geworden, maar er komen ook stevige rukwinden aan. Vooral op dinsdag en woensdag is het opletten geblazen, weet het KMI.

Dinsdag wordt het overwegend zwaarbewolkt vanaf het westen en kan er nu en dan regen vallen. In het noordwesten valt er waarschijnlijk meer regen dan in het zuidoosten. De matige zuidelijke wind wordt in de loop van de namiddag soms vrij krachtig en ruimt dan naar zuidwest. Er zijn dan rukwinden mogelijk tot 60 à 65 km/u, aan zee tot 70 à 75 km/u. De maxima liggen tussen 19 graden op de Ardense Hoogten en 24 graden in de Gaume.

Woensdag zorgt een depressiekern boven de Noordzee voor winderig weer. Het wordt wisselend tot soms zwaarbewolkt, maar op een lokale bui na zou het droog blijven. Het gaat dus stevig waaien met een vrij krachtige tot krachtige en aan zee 's ochtends een zeer krachtige zuidwesten- tot westenwind. Er zijn rukwinden mogelijk tot 70 à 80 km/u, aan zee 's ochtends tot 90 km/u. De maxima schommelen tussen 18 en 22 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws