Moedig Beerschot boekt perfect rapport, Club moet dringend herbronnen Sport
Sport

Moedig Beerschot boekt perfect rapport, Club moet dringend herbronnen

Moedig Beerschot boekt perfect rapport, Club moet dringend herbronnen

3 op 9, dat zijn de cijfers waar Club Brugge mee aan het seizoen is begonnen. Beerschot vocht voor elke meter en kwam in de eerste helft op voorsprong via spelmaker Raphael Holzhauser. De Kielse Ratten gaven die voorsprong niet meer uit handen en staan aan de leiding van het klassement.

Na de vlotte zege op het veld van KAS Eupen begon Club Brugge met vertrouwen tegen leider Beerschot. Club wilde meteen de forcing voeren en probeerde ook via Sobol en Vormer, maar de grootste kans was wel voor de bezoekers. Een afgeweken schot van Noubissi ging tegen de paal.

Het niveau zakte nadien wat, Beerschot stond uitstekend en onnodig balverlies zorgde zelfs voor de 0-1. De vrijstaande Holzhauser stoomde op en trapte de bal met veel flair voorbij Mignolet. Club was aangeslagen en kon voor de pauze niet meer reageren.

Balbezit, weinig gevaar

Na de rust probeerde Club wel, maar echt veel kansen leverde dat niet op. De ingevallen Michael Krmencik kwam nog het dichtst. Mike Vanhamel stond echter pal en liet zich niet verslaan. Club Brugge bengelt onderaan het klassement met 3 punten en moet toch gaan herbronnen, Beerschot staat samen met Sporting Charleroi fier aan de leiding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws