Kürt Rogiers doet bekentenis: "Ik ga nu sowieso problemen krijgen met VTM" Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers doet bekentenis: "Ik ga nu sowieso problemen krijgen met VTM"

Kürt Rogiers doet bekentenis: "Ik ga nu sowieso problemen krijgen met VTM"

Kürt Rogiers deed op Joe vanochtend een opmerkelijke beketenis. Kürt speelt het VTM Nieuws namelijk in versneld tempo af.

“Het is het volgende en ik ga hier sowieso problemen met VTM door krijgen, maar ik moet het nu maar bekennen: je kent dat wel, ik heb een jachtig leven en dan kom je thuis en loop ik heel snel naar de televisie en zet dan de pauzeknop aan . Dan ga ik eten, afwassen, met de hond wandelen, enzovoorts. Als dat allemaal gedaan is, heb ik me gewassen en ga ik eindelijk voor de televisie zitten en dan kijk ik naar het nieuws van VTM, maar ik zet dat dan op maal 2", citeert de Showbizzsite Kürt op Joe.

"Dat wil zeggen dat het beeld iets sneller gaat en de audio ook. Maar het is nog altijd goed verstaanbaar waardoor Dany Verstraeten een beetje als een marsmannetje gaat praten, maar op die manier krijg je het drie kwartier durende nieuws er op twintig minuten door. is. Op 20 minuten heb ik heel het nieuws gezien en dan kan je de rest van de avond lekker vullen en toch ben je helemaal mee”, lacht Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws