André Hazes komt tot opmerkelijke conclusie: “Het had net zo goed heel anders kunnen aflopen” Buitenland
Buitenland

André Hazes komt tot opmerkelijke conclusie: “Het had net zo goed heel anders kunnen aflopen”

André Hazes komt tot opmerkelijke conclusie: “Het had net zo goed heel anders kunnen aflopen”

André Hazes staat bekend om zijn positieve houding en een grapje kan er altijd af. Vanaf dinsdag zien we hem echter in een andere, meer serieuze rol in ‘Getekend Voor Het Leven’.

André staat mensen bij die lijden onder zichtbare tatoeages en nu de kans krijgen ze te laten weglaseren. "Het is een programma waarin we mensen écht helpen. Ze hebben stuk voor stuk in zware periodes voor zichtbare tatoeages gekozen en die hebben nu nog steeds een enorme impact op hun leven", vertelt de zanger aan het ANP.

De mensen die aan bod komen, durven zelfs de straat niet meer op. "Het is heftig om te zien dat het zover heeft kunnen komen, maar het mooie is dat je ze wel weer ziet opbloeien als de tattoos langzaam weggaan. Het echte werk komt natuurlijk pas daarna, maar het is een mooi begin."

Twee opvoedingen

De 26-jarige Nederlandse zanger kon zich goed verplaatsen in de mensen in het programma. "Ik ben iemand die twee opvoedingen heeft gehad: thuis en op de straat. Daardoor schrik ik niet zo snel en kon ik mezelf wel identificeren met hun verhalen. Ik heb de mazzel gehad dat ik een ander pad heb bewandeld, maar het had met mij net zo goed heel anders kunnen aflopen."

Zo serieus als in het programma zien we André niet dikwijls. "Ik ben iemand die makkelijk dingen weglacht. In deze fase van mijn leven en nu ik ouder word, komt die serieuze kant toch meer naar boven. Ik vond het ook wel fijn om eens een keer niet te lachen-gieren-brullen zoals mensen van mij gewend zijn en mijn serieuze kant te laten zien. En ik help graag mensen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws