Drastische beslissing van Willy Naessens en Marie-Jeanne na slippertje: “Helemaal anders” Buitenland
Buitenland

Drastische beslissing van Willy Naessens en Marie-Jeanne na slippertje: “Helemaal anders”

Drastische beslissing van Willy Naessens en Marie-Jeanne na slippertje: “Helemaal anders”

Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne werden wereldberoemd in Vlaanderen na hun passage in ‘The Sky Is The Limit’. Dat hun huwelijk er ooit van gekomen is, is een half wonder, want Willy wilde aanvankelijk niet meer trouwen.

Hij had al twee kinderen uit een eerste relatie en die wilde hij niet benadelen. “Want veel scheidingen draaien uit op een financieel gevecht”, zegt Willy in Dag Allemaal. “Maar bon: alles is goed geregeld en na 25 jaar samenwonen dacht ik bij mezelf: het moest er toch eens van komen."

Op een bepaald moment zag het er echter helemaal niet goed uit voor zijn relatie met Marie-Jeanne. “Weet je, officieel was ik weduwnaar en je kent dat: ik kon hier eens een koffietje gaan drinken… En ja, dan is er een slippertje geweest."

Nooit betaald

Na dat voorval gingen zijn ogen echter open en deed hij het aanzoek waar Marie-Jeanne zo lang op wachtte. “Ik dacht bij mezelf: godverdekke, al die jaren heeft ze zo hard voor mij gewerkt en overuren geklopt en ik heb haar er nooit voor moeten betalen. Tenzij in natura”, lacht Willy. “Ik zei dus tegen haar: ik stop ermee, we waren gelukkig samen, vanaf nu pakken we het anders aan."

Populair

Laatste nieuws