Kijkers doen een dringende oproep naar de makers van ‘Familie’: “Jullie beseffen dit gewoon niet” Buitenland
Buitenland

Kijkers doen een dringende oproep naar de makers van ‘Familie’: “Jullie beseffen dit gewoon niet”

Kijkers doen een dringende oproep naar de makers van ‘Familie’: “Jullie beseffen dit gewoon niet”

Maandagavond werd na een maandenlange pauze de eerste ‘Familie’-aflevering uitgezonden op VTM. Kijkers konden zien hoe de ontvoerde Hanne op een zucht van ontsnappen stond.

Op sociale media kwamen achteraf nogal wat teleurgestelde reacties van de fans. Zij hadden blijkbaar meer actie verwacht en vrezen nu dat de verhaallijn van Hanne en Tony nog erg lang zal duren. “De makers gaan dat verhaal nog wel even uitrekken, denk ik. Ze beseffen echt niet dat het saai is in plaats van spannend”, reageerde iemand na de aflevering.

“Het zal Hanne niet lukken om te ontsnappen”, zegt een ander. “Het gaat weer veel te langdradig zijn. Volgens mij zijn de makers van ‘Familie’ zelf saaie mensen!” “Zo’n schuifraam als waardoor zij ‘ontsnapte’ zit normaal toch langs de achterkant van de woning”, klinkt het nog. “Dus ik vrees dat ze nu gewoon in de tuin is en hij haar daar wel vlotjes zal onderscheppen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws