Makers van ‘Familie’ hebben zeer belangrijke boodschap voor kijkers: “Wat ons betreft, was het de laatste keer” Buitenland
Buitenland

Makers van ‘Familie’ hebben zeer belangrijke boodschap voor kijkers: “Wat ons betreft, was het de laatste keer”

Makers van ‘Familie’ hebben zeer belangrijke boodschap voor kijkers: “Wat ons betreft, was het de laatste keer”

Sinds maandag kunnen de fans van ‘Familie’ weer naar hun favoriete serie kijken. De reeks kende wegens corona noodgedwongen een vervroegd seizoenseinde, en bleef uiteindelijk maandenlang van het scherm.

Maar de makers van ‘Familie’ hebben goed nieuws voor de kijkers. “Wat ons betreft, zal het de laatste keer zijn dat we zolang van het scherm waren”, zegt Wim Feyaerts, creative producer van de immens populaire VTM-soap, in TV Familie. “De voorbije weken hebben we een mooie voorsprong qua afleveringen opgebouwd."

“We hebben nu een manier gevonden om met respect voor social distancing veilig tv te maken”, vervolgt Feyaerts. “We kunnen een eventuele lockdown perfect aan. Corona zal ‘Familie’ geen tweede keer van het scherm dwingen”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws