Woensdag 26 Augustus 2020 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Ongelooflijk wat Meghan Markle van plan is: “Hier zullen de Queen en prins William absoluut niet blij mee zijn”

Ongelooflijk wat Meghan Markle van plan is: “Hier zullen de Queen en prins William absoluut niet blij mee zijn”

Het nieuwe leven in Los Angeles, ver weg van Buckingham Palace, lijkt Meghan Markle wel te bevallen. Onlangs liet ze zich nog ontvallen dat ze haar stem nu gebruikt op een manier waarop ze die de laatste tijd niet kon gebruiken. Deze uitspraak wordt opgevat als een boodschap gericht aan de Britse koninklijke familie.

Royaltywatcher Phil Dampier vermoedt dat Meghan het zwijgen niet meer zal kunnen worden opgelegd als het gaat om het steunen van goede doelen die haar na aan het hart liggen. Meghan en prins Harry hebben ook niet langer het gevoel dat ze de koninklijke traditie moeten volgen.

Dampier, al 33 jaar in nauw contact met de Britse koninklijke familie, gelooft dat Meghans ambitie zo ver reikt dat ze het wil maken in de politiek. "Ik denk dat ze steeds meer betrokken zal raken bij de politiek en op een dag zal proberen zich kandidaat te stellen voor het (Amerikaans) presidentschap", vertelt hij aan New Idea.

Bruggen verbranden

"Omdat ze niet langer een lid is van de Britse koninklijke familie is, staat het haar vrij om betrokken te raken bij alle doelen die ze maar wil, en ik denk dat Harry er gewoon in mee zal gaan”, aldus Dampier.

De expert denkt dat Meghan en Harry steeds meer ‘high profile’ zullen worden naarmate ze meer toespraken en interviews geven. "Ik denk niet dat de Queen, prins Charles en William hier blij mee zullen zijn, maar er is weinig dat ze kunnen doen. Steeds vaker lijken Harry en Meghan vastbesloten om bruggen te verbranden," merkt Dampier op.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Queen  I  prins William  I  shownieuws