Erg verrassende carrièreswitch voor VTM-chef Loïc Van Impe: dit gaat hij doen Buitenland
Buitenland

Erg verrassende carrièreswitch voor VTM-chef Loïc Van Impe: dit gaat hij doen

Erg verrassende carrièreswitch voor VTM-chef Loïc Van Impe: dit gaat hij doen

Loïc Van Impe werd ooit bij VTM binnengehaald als ‘de nieuwe Jeroen Meus’. Hoewel zijn programma ‘Zot Van Koken’ het bijlange niet slecht deed, was Loïc niet opgewassen tegen de échte Jeroen Meus en het programma werd afgevoerd.

Loïc verrast nu met de volgende stap in zijn carrière: hij gaat samenwerken met IKEA. Zij bedachten met hun nieuwe plantballetjes een alternatief voor de geprezen vleesballetjes. “Ik was sowieso al fan van de balletjes van IKEA, en dus razend benieuwd naar hun nieuwe plantballetje”, zegt Loïc in Het Nieuwsblad. “Aangenaam verrast door de smaak en textuur van het plantaardig balletje, ben ik meteen beginnen brainstormen over een Belgisch recept."

“Omdat zowel IKEA en ik voorstander zijn van lokale, verse producten ben ik aan de slag gegaan met appels en peren uit mijn eigen tuin voor de bereiding van een chutney”, aldus Loïc. “De appel- en perenchutney heb ik gecombineerd met Belgisch witloof, een smeuïge puree en uiteraard de plantballetjes zelf. Het resultaat: “IKEA plantballetjes à la belge’!"

Populair

Laatste nieuws