‘Thuis’-acteurs nemen bijzondere beslissing: “Dit vinden we toch belangrijk voor de kijker” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-acteurs nemen bijzondere beslissing: “Dit vinden we toch belangrijk voor de kijker”

‘Thuis’-acteurs nemen bijzondere beslissing: “Dit vinden we toch belangrijk voor de kijker”

'Thuis' begint bijna terug. Eindelijk! Door corona is het plots gestopt. Veel vroeger dan gedacht en ondertussen is het waarschijnlijk ook helemaal anders acteren.

"Begin juni zijn we weer beginnen opnemen en de regisseur loopt effectief met een anderhalvemeter-stok tussen ons in. Als we opnemen uiteraard niet. Maar bijna alle acteurs blijven wel anderhalve meter uit elkaar”, zegt Raf Jansen, die de rol van Dieter speelt, op Radio 2. “We zijn heel benieuwd wat dat gaat geven op het scherm."

De acteurs mochten wel zelf beslissen of ze in elkaars bubbel zaten en daar hebben Raf en Ann (Pira, Nancy in ‘Thuis’) voor gekozen. “Kussen doen we niet, maar een knuffel kan wel. Dat doen we al vanaf 8 juni. We zijn nu eind augustus en alles is nog goed tussen ons”, klinkt het.

“Ook op de set is het aanpassen. Heel de crew blijft anderhalve meter uit elkaar, enkel Ann en ik mogen elkaar aanraken. Dat is een heel raar gegeven om vast te stellen. Er zal zeker wat jaloezie zijn”, lacht Raf. “Het was belangrijk dat we voor elkaar kozen. Voor de kijker vond ik het belangrijk dat er hier en daar toch wat koppels zijn die dichter bij elkaar kunnen komen om het geloofwaardig over te brengen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws