Greg Van Avermaet blikt vooruit en komt tot opmerkelijke conclusie over De Ronde en Roubaix: “Ik ga dat niet doen, nee” Sport
Sport

Greg Van Avermaet blikt vooruit en komt tot opmerkelijke conclusie over De Ronde en Roubaix: “Ik ga dat niet doen, nee”

Greg Van Avermaet blikt vooruit en komt tot opmerkelijke conclusie over De Ronde en Roubaix: “Ik ga dat niet doen, nee”

Greg Van Avermaet ziet voor zichzelf vier of vijf etappes in de Ronde van Frankrijk waar hij eventueel zijn kans zou kunnen wagen. Natuurlijk zitten de klassiekers in het najaar ook al in zijn hoofd. Hij zal zich in de Tour dan ook sparen waar mogelijk.

"Dat is niet anders dan andere jaren. Als je niet voor het klassement gaat, dan moet je de ritten die je niet liggen zo goed mogelijk proberen door te komen”, weet Van Avermaet. “De laatste dagen van de Tour zijn er ook niet veel mogelijkheden voor mij, het wordt dan vooral zaak Parijs te halen."

"Het is de bedoeling om met een zo goed mogelijke conditie de Tour te verlaten”, aldus gouden Greg. “Er komen nog belangrijke klassiekers aan en daarin wil ik ook goed voor de dag komen. Ik heb me zo goed mogelijk voorbereid en denk dat ik 100% ben. De Ronde en Roubaix zitten sowieso in mijn hoofd, dus echt ‘leeg leeg’ ga ik mij hier ook niet rijden."

Populair

Laatste nieuws