Moeder (35) verhangt zich en verdrinkt haar zoontje van 7 omdat behandeling van haar borstkanker uitgesteld werd door coronavirus Buitenland
Buitenland

Moeder (35) verhangt zich en verdrinkt haar zoontje van 7 omdat behandeling van haar borstkanker uitgesteld werd door coronavirus

Moeder (35) verhangt zich en verdrinkt haar zoontje van 7 omdat behandeling van haar borstkanker uitgesteld werd door coronavirus

Yulia Gokcedag (35) en haar zeven jaar oude zoon Timur werden op 13 augustus levenloos gevonden bij een vermoedelijke moord en zelfmoord in hun woonst in Londen. De moeder leed aan borstkanker.

De bankbediende en haar zoon werden gevonden door agenten, die rond 3.20 uur de flat in de Tower Hamlets waren binnengedrongen.

Vriendin en ex-collega Agnieszka Leonowicz vertelt dat Yulia in maart in het ziekenhuis lag tijdens haar strijd tegen borstkanker, maar dat ze destijds "het goed deed". "Ze was een geweldig persoon, mooi van buiten en van binnen," vertelde Agnieszka aan The Sun. “Ze had meer ervaring dan ik en was altijd erg behulpzaam en aardig. Ze was ook erg ambitieus en wilde groeien."

"Yulia was lief, maar ik weet dat ze een paar jaar geleden aan een depressie leed", zegt een buurvrouw. “Ze onderging een behandeling voor borstkanker, maar haar operatie liep vertraging op vanwege het coronavirus. Het is ongelooflijk triest."

De uitbraak van het coronavirus en de bijhorende lockdown veroorzaakten een grote achterstand in de behandelingen van kanker.

Yulia en haar zoon waren de dag voordat ze werden gevonden als vermist opgegeven bij de politie. De Gokcedags reageerden niet en werden ter plekke dood verklaard. De Metropolitan Police laat weten dat postmortale onderzoeken de doodsoorzaak hebben uitgewezen. Yulia zou zichzelf hebben verhangen en haar zoon zou ze verdronken hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws