Eerlijke Jonas Van Geel in tranen: "Ik had dat gevoel niet en dat is erg moeilijk geweest voor Evelien" Buitenland
Buitenland

Eerlijke Jonas Van Geel in tranen: "Ik had dat gevoel niet en dat is erg moeilijk geweest voor Evelien"

Eerlijke Jonas Van Geel in tranen: "Ik had dat gevoel niet en dat is erg moeilijk geweest voor Evelien"

Jonas Van Geel is al meer dan een jaar de trotse vader van zoontje Charlie. Dat was tot dusver niet altijd een makkelijk parcours en daar vertelt hij openlijk over in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Laat ons zeggen dat ik niet op een roze wolk zat toen Charlie werd geboren, hoewel ik van in het begin een oneindige liefde voor dat kind ervoer", legt Jonas uit. "Uiteraard zijn er geboren vaders, die van in het begin op die roze wolk zitten, maar ik dus niet. Omdat ik vooral de slechte kanten zag. Zo, van: 'Nu zijn we ons leven kwijt.' 'En waar blijven Evelien (Bosmans, de vriendin van Jonas, red.) en ik dan met zijn tweeën?' 'Waar is de rock-'n-roll die wij in ons leven hadden?' Ik kon dat allemaal niet relativeren, nee."

"Evelien moest niet alleen dealen met Charlie en met haar eigen kersverse moederschap, maar ook met mij. Met de vader van haar kind die de impact van die kleine echt ervoer als iets enorms op hun beider levens. En hoewel Evelien het soms ook allemaal niet weet, was zij met dat moederschap veel rapper weg."

"Ze is niet alleen een fantastische moeder voor Charlie, ze heeft dat ook nog eens ongelooflijk goed gedaan met mij", zegt Jonas, die tranen in de ogen krijgt. "Ja, ik word daar emotioneel van, terwijl ik daar nu zo over zit te praten. Want ik denk echt dat dat allemaal niet makkelijk is geweest voor haar. Daar zit je dan, mensen omschrijven de geboorte van een kind als het grootste geluk dat je maar kan hebben, en ik ervoer dat als kersverse papa in het begin zo niet. "

Populair

Laatste nieuws