Laura Lieckens (Blind Getrouwd) krijgt harde kritiek en bijt stevig van zich af Buitenland
Buitenland

Laura Lieckens (Blind Getrouwd) krijgt harde kritiek en bijt stevig van zich af

Laura Lieckens (Blind Getrouwd) krijgt harde kritiek en bijt stevig van zich af

Dankzij 'Blind Getrouwd' kreeg Laura Lieckens veel volgers erbij op Instagram, maar daardoor krijgt ze ook wel meer kritiek. Onlangs reageerde Laura op zo'n criticaster.

Laura had onlangs kokend water op haar buik en bovenbenen gekregen. Daardoor raakte ze verbrand en moet ze noodgedwongen thuisblijven, maar desondanks dronk ze toch een Duvel en dat deelde ze ook op Instagram. Dat was bij iemand in het verkeerde keelgat geschoten.

"Krijg jij geen straffe bonus van Duvel?”, klonk het. “Jou zie je nooit zonder drank of Duvel op de foto. Thuis van het werk met verbranding maar wel Duvel presenteren. Zou jouw baas dit appreciëren? Ik als baas in ieder geval niet."

"Ik ben blij dat je zo bezorgd bent over mij", reageerde Laura. "Nogmaals moet je me niet volgen, hè. Maar ik heb een maand geleden al verlof gepakt hiervoor. Verlof waar ik niet mag zwemmen of in de zon zitten. Dus mijn baas heeft me dan ook veel beterschap gewenst en een fijne vakantie”

"Waar gaat de wereld naartoe? Awel daar drink ik nu is een Duveltje op se!”, aldus nog Laura.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws