Philippe Clement na zege tegen KRC Genk: “Dit kan echt niet” Sport
Sport

Philippe Clement na zege tegen KRC Genk: “Dit kan echt niet”

Philippe Clement na zege tegen KRC Genk: “Dit kan echt niet”

Club Brugge won zondag met 1-2 op het veld van KRC Genk. Een deugddoende overwinning voor de regerende landskampioen, en dat liet trainer Philippe Clement ook weten. Al was hij niet te spreken over het doelpunt dat zijn ploeg slikte.

Volgens Clement had Genk immers nooit een tweede strafschop mogen krijgen. Na een contact tussen Mignolet en Bongonda, kreeg Genk na tussenkomst van de VAR een strafschop.

“Bongonda is voorbij Mignolet en springt dan… Voor mij kan het echt niet dat dat een penalty is. Het is helemaal geen penalty”, aldus Clement voor de camera van Eleven Sports.

"Onszelf sneller belonen met tweede goal"

Over de wedstrijd van zijn ploeg was Clement overigens wel zeer te spreken. “Ik vond ons in de eerste helft heel goed. Heel veel kwaliteit aan de bal, goede kansen, een goed doelpunt, veel discipline, strijd en een goede organisatie. Iedereen deed zijn werk, alleen hadden we onszelf voor rust nog moeten belonen met een tweede goal.”

“Na rust hadden we scherper moeten beginnen. Want na de 1-1 moesten we meer de strijd aangaan met Genk. Pas later gingen we weer meer en beter voetballen. En zo is dit een deugddoende zege.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws