Maandag 31 Augustus 2020 - 07:00   I   door Redactie

Horrorbeelden: Meisje van 3 wordt meters in de lucht gekatapulteerd door enorme vlieger

Horrorbeelden: Meisje van 3 wordt meters in de lucht gekatapulteerd door enorme vlieger

Een meisje van amper 3 jaar werd 30 meter de lucht in gekatapulteerd met een vlieger. Als bij wonder is het kindje op enkele schrammen na ongedeerd.

De driejarige peuter raakte zondagmiddag tijdens een festival in Taiwan verstrikt in een gigantische oranje vlieger. Ze raakte verstrikt in de touwtjes ervan, waardoor ze boven een menigte verbaasde toeschouwers zweefde.

Op de beelden is een groep te zien die de vlieger voorbereidt om op te stijgen, terwijl een nietsvermoedende menigte toekijkt. Terwijl de vlieger door de lucht wordt gelanceerd, hangt het kleine meisje aan het uiteinde.

Ze kronkelt en draait met hoge snelheid door de lucht. Festivalmedewerkers vechten om haar terug naar de grond te brengen, terwijl festivalgangers beneden staan. Korte tijd later landt ze en snellen een aantal volwassenen haar te hulp. Ze vingen haar in hun armen op, voordat ze haar bevrijdden uit de greep van de vlieger. Volgens lokale media was het meisje bang maar kwam ze er zonder noemenswaardige verwondingen vanaf. Ze zou slechts kleine snijwonden hebben opgelopen.

De beelden kan je hieronder bekijken:

TAGS  I  Taiwan  I  vlieger