AA Gent verjaagt crisis met nipte overwinning tegen Mechelen Sport
Sport

AA Gent verjaagt crisis met nipte overwinning tegen Mechelen

AA Gent verjaagt crisis met nipte overwinning tegen Mechelen

AA Gent heeft zondagavond zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. In de eigen Ghelamco Arena won de ploeg van Laszlo Bölöni met het kleinste verschil van KV Mechelen. Anderson Niangbo tekende voor de enige treffer van de avond.

In een onderhoudende eerste helft kreeg KV Mechelen de eerste grote kans. De bezoekers deden alles goed, maar het schot van Hairemans werd vlak voor de doellijn afgeblokt door Togui. Roef leek geklopt, maar werd dus gered door een Mechelen-speler.

Niet veel later was het aan de overkant wél raak. Yaremchuk zette zich goed door in de box en pikte er vervolgens de goed gevolgde Niangbo uit. Die trapte de bal simpel binnen en zo mocht Zombie Nations door de speakers van de Ghelamco Arena gejaagd worden.

Eerste puntengewin voor Gent

Na rust probeerde KV Mechelen het tij te keren, maar AA Gent stond gewoon goed en gaf weinig weg. Laszlo Bölöni zal het graag zien. Op de counter kreeg de ingevallen Botaka nog een goede kans, maar hij stuitte op Coucke. Zo bleef het bij 1-0 en heeft Gent zijn eerste punten van het seizoen beet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws