Bom ontploft helemaal bij AA Gent: "Dan jaag ik me een kogel door het hoofd" Sport
Sport

Bom ontploft helemaal bij AA Gent: "Dan jaag ik me een kogel door het hoofd"

Bom ontploft helemaal bij AA Gent: "Dan jaag ik me een kogel door het hoofd"

AA Gent boekte zondagavond een eerste seizoenszege. De Buffalo's wonnen na een weinig hoogstaande partij met 1-0 van KV Mechelen. Na afloop was toch niet iedereen tevreden.

Na afloop van de wedstrijd was spits Roman Yarmechuk bijzonder scherp. Ook voor zijn nieuwe coach die hij niet bij naam noemde: "Het is moeilijk spelen zonder Jonathan David en al helemaal zonder duidelijke systeem en een duidelijke tactiek. Als er vandaag supporters in het stadion hadden gezeten, dan waren ze ongetwijfeld kritisch geweest voor ons. En ik kan ze alleen maar gelijk geven. Dit is niet onze stijl", was Yaremchuk bijzonder scherp bij Het Nieuwsblad.

Coach Laszlo Bölöni was hier uiteraard niet over te spreken. "Als hij niet content is, moet hij misschien een andere club zoeken", begon de Roemeen scherp. "Als ik naar de mening van al mijn spelers moet luisteren blijf ik bezig. Dan jaag ik me een kogel door het hoofd. Voor mij was enkel het resultaat belangrijk vandaag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws