Luc Devroe in nauwe schoentjes, enorme schadeclaim ligt op tafel Sport
Sport

Luc Devroe in nauwe schoentjes, enorme schadeclaim ligt op tafel

Luc Devroe in nauwe schoentjes, enorme schadeclaim ligt op tafel

KV Oostende gaat een gerechtelijke procedure opstarten tegen Luc Devroe en zijn managementbedrijf J&S International, ook Patrick De Koster is een van de eigenaars. Het gaat volgens de Oostendenaren om verdachte contracten en zeer stevige commissies.

"Gezien de commissiestructuren, de verdachte contracten die door Luc Devroe werden ondertekend zonder toestemming van de toenmalige Raad van Bestuur en het strafrechtelijk onderzoek dat er op dit moment loopt, besliste het nieuwe KVO-management om het advocatenkantoor DLA Piper onder de arm te nemen om deze zaak te onderzoeken én om nog uit te voeren betaling voorlopig te bevriezen", laat KVO weten via de clubwebsite.

Het makelaarskantoor van Devroe en De Koster startte meteen gerechtelijke procedure op tegen KVO. Er wordt op de rekeningen van KVO momenteel een bedrag van 4,6 miljoen euro bevroren, het dubbele van de schadeclaim.

KVO in de tegenaanval

"KVO besliste hierop om op zijn beurt een gerechtelijke procedure op te starten tegen Luc Devroe en zijn managementbedrijf en zal volledig meewerken aan het lopende gerechtelijk onderzoek."

De zaak komt een eerste keer voor op dinsdag 1 september.

Populair

Laatste nieuws