'Thuis'-makers doen acteur Kristof 'Jasper' Verhassel schrikken: “Tot mijn verbazing vroegen ze of ik dat wou doen” Buitenland
Buitenland

'Thuis'-makers doen acteur Kristof 'Jasper' Verhassel schrikken: “Tot mijn verbazing vroegen ze of ik dat wou doen”

'Thuis'-makers doen acteur Kristof 'Jasper' Verhassel schrikken: “Tot mijn verbazing vroegen ze of ik dat wou doen”

Nadat in ‘Thuis’ aan het licht kwam dat hij Frederieke vermoord had, werd Jasper opgesloten. Velen dachten dat dat het laatste was dat we zouden zien van het personage. Zo ook Kristof Verhassel, die de rol van Jasper speelt.

"En zo nam ik na mijn laatste scène van iedereen afscheid. Ik kreeg nog een lekkere fles als afscheidscadeau en zag ‘Thuis’ al als een afgesloten hoofdstuk”, zegt Kristof in Dag Allemaal. “Maar tot mijn verbazing werd ik enkele weken later gebeld: of ik niet wilde terugkeren."

“‘Met alle plezier!’, heb ik geantwoord. Toegegeven, er zijn nog wel enkele losse eindjes. Jasper zat in de gevangenis voor de moord op Frederieke... Maar dat was meer een uit de hand gelopen ongeval”, aldus de acteur. “En intussen weten we dat Thilly niet door mijn personage maar door Jacques is verkracht. Jasper wil dus gerechtigheid en zijn naam gezuiverd zien."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws