Jong koppel wordt het slachtoffer van zwaar zinloos geweld in Leuven: man (20) wordt geslagen en gewurgd Royalty
Royalty

Jong koppel wordt het slachtoffer van zwaar zinloos geweld in Leuven: man (20) wordt geslagen en gewurgd

Jong koppel wordt het slachtoffer van zwaar zinloos geweld in Leuven: man (20) wordt geslagen en gewurgd

In de nacht van zondag op zaterdag is in de Diestsestraat in Leuven een koppel het slachtoffer geworden van zinloos geweld. De man werd minutenlang op het hoofd geslagen en zelfs in een wurggreep gehouden. Dat meldt het parket van Leuven.

De 21-jarige dader uit Liedekerke benaderde het wandelende koppel die nacht. "De man, een 20-jarige Leuvenaar, en zijn vriendin verstonden de man niet en wandelden verder”, stelt het Leuvense parket. “Hij bleef hen volgen en lastigvallen waarop het koppeltje het op een lopen zette. Aan het kruispunt met de Vaartstraat kwam de vrouw van het koppel ten val. De man werd vastgegrepen door de achtervolger, die hem onmiddellijk begon te slaan met gebalde vuisten. De man probeerde de aanvaller af te houden maar incasseerde minutenlang slagen op het hoofd."

“De aanvaller schopte het slachtoffer onderuit en hield de man in een wurggreep. Hij bleef inbeuken op het hoofd terwijl het slachtoffer op de grond lag. De politie kwam ter plaatse en kon de aanvaller arresteren. Het gaat om een 21-jarige man uit Liedekerke. Hij kwam verward over in zijn verklaringen bij de politie maar erkende de slagen. Hij gaf geen aanleiding voor het uitdelen van de zware klappen."

Het slachtoffer, een man van 20 jaar uit Leuven, hield kneuzingen en pijn aan het rechterbeen, de pols en de kaak over aan het geweldsincident. De man is tijdelijk arbeidsongeschikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws