‘KRC Genk begaat gigantische blunder met Alejandro Pozuelo’ Sport
Sport

‘KRC Genk begaat gigantische blunder met Alejandro Pozuelo’

‘KRC Genk begaat gigantische blunder met Alejandro Pozuelo’

Na afloop van de reguliere competitie neemt KRC Genk afscheid van Alejandro Pozuelo. De Spaanse middenvelder verhuist naar Toronto FC en in de Luminus Arena houden ze daar toch een bitter nasmaak aan over.

Dat ze Pozuelo kwijtspelen, hebben ze in Genk deels aan zichzelf te danken. En dat beseft voorzitter Peter Croonen maar al te goed. "Toen die clausule in het contract werd opgenomen, was dat één van de argumenten om hem langer in Genk te houden, want hij wilde op dat moment ook weg."

"De tijd dat hij hier is gebleven, is het ook absoluut waard geweest en acht miljoen vonden wij ook niet weinig voor een 27-jarige speler", aldus Croonen in Het Laatste Nieuws. "Het enige wat we geleerd hebben is dat zulke clausules alleen mogen gelden tijdens onze mercato's. Die periodes moeten specifiek worden afgebakend."

"Daar moeten we uit leren"

"Een opstapclausule mag wat mij betreft enkel gelden de eerste twee weken van een mercato, zodat wij ook nog de tijd hebben om een vervanger te vinden. Dat is een fout die wij als club gemaakt hebben en waar wij uit moeten leren. Dit toont trouwens ook nog maar eens dat al die verschillende mercato's een stuk beter op elkaar moeten afgestemd worden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws